Skip to main content

II. Győri klíma EXPO főtámogató – MVM

A hazai energiahatékonysági szolgáltatások meghatározó szereplőjeként az MVM a fenntartható jövőt szem előtt tartva elkötelezett a karbonsemleges technológiák fejlesztése és a személyre szabott megoldások iránt, amelyeket már hatmillió szerződéses partnere számára tesz elérhetővé. A környezetvédelem és a tudatos szemléletmód régóta kíséri az MVM Csoport működését és kiemelt szerepet játszik a munkánk során. Hazánk áramtermelésének 2/3-át az MVM Csoport biztosítja, ennek 77%-a tiszta energia.

Az MVM több mint energiaszolgáltató, hiszen alapszolgáltatásain túl elkötelezett a zöld, környezetkímélő energiatermelés és közlekedés fejlesztése, az élhetőbb jövő megteremtése és a körülöttünk lévő élővilág tehermentesítése mellett. Erdőket ültetünk a tiszta levegőért és madárvédelmi fejlesztéseket végzünk hálózatainkon. Ezért is fontosak számunkra az olyan események – mint a II. Győri Klíma EXPO – , amelyek a környezetvédelem fontosságára hívják fel a figyelmet. 

Az MVM Csoport fontosnak tartja a napenergia felhasználásához köthető beruházások tervezését és kivitelezését. A társaságcsoport két áramelosztó társasága jelentős beruházásokat hajt végre, okos megoldásokkal megerősíti és bővíti a meglévő villamosenergia-hálózati infrastruktúrát, hogy a dinamikusan növekvő, megújuló alapú villamosenergia-termelés hálózati csatlakozása biztosítható legyen. Két gázelosztó társaságunk pedig a földgáz részleges kiváltására hidrogén projektet indított, amelynek előállítása nem terheli a környezetet. 

Az MVM aktívan részt vesz a fenntartható, zöldebb közösségi közlekedés terjedésében is az MVM Mobiliti Kft., Magyarország élen járó elektromobilitási és CNG-szolgáltatója által. Az MVM Optimum révén összefogjuk az innovatív energiahatékonysági és megújuló energiaforrásokra épülő termékeket és szolgáltatásokat. Az MVM Otthon Plusz szolgáltatásainak keretében pedig innovatív megoldást nyújtunk a környezettudatos közlekedést támogató, elektromos autó tartósbérleti szolgáltatásokkal.

Az MVM Csoport a II. Győri Klíma EXPO-n az alábbi környezetvédelemhez köthető termékeivel jelenik meg:

  • MVM Optimum Zrt. – napelemrendszer bemutatása
  • MVM Mobiliti Kft. – elektromosautó-töltő
  • MVM Otthon Plusz Zrt. – MVM GO szolgáltatás és elektromos autó + Hellovelo – elektromos kerékpárok