Skip to main content

GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. mintegy háromszázezer embert kiszolgálva
Győr és további 111 településen üzemelteti Magyarország egyik legmodernebb hulladékgazdálkodási
rendszerét, ezzel együtt a cég 2023. július 1-től az Észak-Dunántúli régió koordinátora is.

A körforgásos gazdálkodás irányelvei szerint fő hangsúly a hulladékok szelektív gyűjtésén
van. A családi házaknál a bio kuka használatával már otthon elkezdhető a szelektív gyűjtés.
Fejlődőben van csomagolóanyagok házi külön gyűjtése.

A működési területen a közterületi szelektív hulladékgyűjtő szigetek száma megközelíti a háromszázötvenet. Üzemel negyvenhárom hulladékudvar, ezekben a létesítményekben ingyen és környezetbarát módon lehet elhelyezni hulladékot.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szakmai központja Győr-Sashegyen a Hulladékkezelő Központban található, ahol naponta mintegy kétszázan teszünk azért, hogy környezetünk tisztább és fenntarthatóbb legyen. Fő célunk és küldetésünk, hogy a kidobott hulladékokat a lehető legnagyobb mennyiségben adjuk át az újra hasznosítóknak, támogatva ezzel a körforgásos anyaggazdálkodást. Cégünk elkötelezett a természet és a környezet védelmében.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., a Depónia Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Kft. és az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. konzorciumot hozott létre, a konzorcium sikeresen vett részt a MOHU Zrt. pályázatán, a nyertes konzorcium gesztoraként a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az Észak-Dunántúli régió koordinátoraként megőrizte a hulladékgazdálkodásban betöltött meghatározó szerepét.

Szívügyünk Győr és a térség tisztasága!

Honlap: www.gyhg.hu