Skip to main content

Renta Pack

A Renta Pack Kft. a fenntartható vendéglátás és rendezvényszervezés mellett kötelezte el magát.  Ez tudatos választás volt.

Célunk elsősorban nem a hulladék csökkentése, hiszen globális problémáról van szó, hanem az, hogy a keletkező hulladék  minél kisebb lábnyomot hagyjon maga után. Ezen túl pedig a körforgásos gazdaság elősegítése, népszerűsítése. 

Termékportfóliónkkal a gasztronómia, a szálloda- és szolgáltatóipar, a szórakoztatóipar, valamint a közétkeztetés minden szereplőjének rendelkezésére állunk catering és papír higiéniai termékek terén egyaránt.

Termékpalettánkat kizárólag környezetbarát eljárással készült, biológiailag lebomló búzakorpa-terítékek, valamint biológiailag lebomló PLA-, cukornád-, fa- papír és kartontermékek alkotják. 

 Nagy előnyük, hogy ételszennyeződéssel együtt iparilag komposztálhatóak. Az étellel való szennyezettség ebben az esetben kifejezetten előnyös, mivel a komposztálás során nitrogéntartalmuk hasznosul.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük házilag is komposztálható termékekkel, melyek használata csökkenti a vegyes hulladék mennyiségét, amelynek adóterhei emelkedő tendenciát mutatnak Európában.

Büszkék vagyunk higiéniai papírtermékeinkre, melyek használt italos kartondobozként születtek.

Az innovatív technológia révén alkotóelemeire bontják. A cellulóz rostokat a papír előállításához használják fel, az alumíniumot és polietilént pedig az adagolóinkhoz használják fel.

Víziónk az, hogy minél több természetes anyag kerüljön vissza a természetbe, táplálva a talajt és támogatva az új élet kialakulását.

Célunk az expoval

Abban hiszünk, hogy ahhoz, hogy változást érjünk el, elsősorban a lehetőségeket kell megteremteni és megmutatni. Tudatosítani szeretnénk mindenkiben, hogy van választásunk és, hogy a legkisebb törekvés is előbbre visz minket a céljainkhoz. 

Emellett szeretnénk segíteni felkészülni mind a lakosságnak, mind pedig a vállalkozásoknak a elkövetkezendő időszak törvényi változásaira. A biohulladék elkülönített gyűjtése ugyan már működik városunk bizonyos részeiben, de kötelezővé tétele minden szektorban mégis jelentős változás. Szeretnénk megmutatni, hogy az eszközeink megvannak ahhoz, hogy ez minél egyszerűbben a mindennapjaink része legyen.

Legyen szó akár egy társasházi lakásról vagy egy étteremláncról, minkét esetben tenni tudunk a környezetünkért.